Bottrop korting 2019

banner-bottrop-korting

De langste skihal ter wereld is te vinden in Bottrop. Het Alpincenter Bottrop heeft de langste piste van maar liefste 640 meter lang en biedt een afwisseling voor beginners en experts.

De skipiste in Bottrop bevat een sleeplift voor de beginners onder ons en voor de betere skiër onder ons een helling van 24%. Alpincenter Bottrop is net over de Duits-Nederlandse grens is het Ruhrgebied. In 2004 is Alpincenter overgenomen door de Duitse tak van het Van der Valk concern en geniet nu van de all you can eat buffetten.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Korting Dagje Uit biedt Bottrop korting aan om jou goedkoper te kunnen laten skiën in het Alpincenter te Bottrop. Elke week verzamelen wij de beste kortingen van het internet en centraliseren wij deze op Korting Dagje Uit. Het kan zijn dat er momenteel geen aanbiedingen, acties of kortingen zijn. Schrijf u dan in voor onze kortingen nieuwsbrief en wordt direct op de hoogte gesteld als er een nieuwe Bottrop korting beschikbaar komt.

Over Korting Dagje Uit

Korting Dagje Uit biedt de beste acties, kortingen en aanbiedingen aan als het gaat om een dagje uit. Dierentuin, pretpark en sauna kortingen worden dagelijks toegevoegd aan onze website. Zo heb jij 1 plek waar jij alle kortingen kan vinden.

Reacties zijn gesloten.