Madame Tussauds korting 2019

banner-madame-tussauds-korting

Nu bij Korting Dagje Uit de allerbeste Madame Tussauds korting 2016. Geniet van alle beroemdheden en ga met je grote helden op de foto.

Bent je klaar voor de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam? Stap in hartje van het centrum in de wondere wereld van Madame Tussauds in. Heb verrassende ontmoetingen met uw superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars.

Straal met Doutzen Kroes op de catwalk en zing on stage bij een uitzinnige Katy Perry. Help DJ Edwin Evers de jingles opstarten en test uw IQ met Einstein. Bent u in een artistieke bui? Picasso, Van Gogh, Dalí, Herman Brood, Rembrandt gingen je voor. Maak uw eigen doek, express yourself! Voetbal met David Beckham, Ronaldinho en Rafael van der Vaart en ontdek wie de best betaalde voetballer is.

Actie: Nu Madame Tussauds tickets voor slechts € 12,50 i.p.v. € 20,50. Direct tickets kopen
De actie duurt tot 4 mei 2017

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Over Korting Dagje Uit

Korting Dagje Uit biedt de beste acties, kortingen en aanbiedingen aan als het gaat om een dagje uit. Dierentuin, pretpark en sauna kortingen worden dagelijks toegevoegd aan onze website. Zo heb jij 1 plek waar jij alle kortingen kan vinden.

Reacties zijn gesloten.