Madurodam korting 2019

banner-madurodam-korting

Madurodam korting 2016 nu bij Korting Dagje Uit. Ga nu extra voordelig naar de miniatuurstad in Den Haag. Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen wat betreft Madurodam.

In Madurodam ontdek je waar een klein land groot in is. De verhalen over degrote prestaties van ons land komen in het beroemde themapark tot leven. Sinds de opening in 1952 bezochten al meer dan 50 miljoen mensen het park. Een bezoek aan Madurodam is voor vele generaties Nederlanders onderdeel van hun jeugd. In het hele jaar geopende park is veel te zien en vooral heel veel te doen. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beat, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met zeecontainers in de haven van Rotterdam. Door de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen, zorg je er voor dat het land niet onder water komt te staan.

Aanrader: De overdekte voetbalattractie ‘Zo Groot Is Oranje’ ontdek hier hoe de oranjegekte is ontstaan. Hier kun je op de foto met de echte cup van 1988. Laat ook nog even zien hoe goed je zelf kunt voetballen.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Madurodam

Madurodam vertelt het grote verhaal van Nederland! In Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is.

Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix een beat net zoals hij bij de DJ tafel. Leer vliegen als een piloot op Schiphol, en laad zelf een schip met containers in de haven van Rotterdam. Snel, doe de Oosterscheldekering op tijd dicht! Dan komt het land niet onder water te staan.
Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie Zo Groot Is Oranje en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Laat daarna zien of jij een echte Wesley Sneijder bent op onze voetbalveldjes. Verder hebben we een avontuurlijke speeltuin om lekker in uit te razen, en een Nijntje speeltuin voor de (aller)kleinsten. Tot slot moet je natuurlijk een vette 3D scan van jezelf laten maken in de Fantasitron.

Sinds 2015 hebben we iets nieuws: Het Hof van Nederland! Beleef het verhaal van het ontstaan van Nederland en ga met ons mee naar dit spannende moment in de Nederlandse geschiedenis. Je voelt de wind door je haren en wat zie ik daar? Een haard die aan gaat?

Madurodam is 365 dagen per jaar geopend, dus kom en ontdek het grote verhaal van Nederland.

Over Korting Dagje Uit

Korting Dagje Uit biedt de beste acties, kortingen en aanbiedingen aan als het gaat om een dagje uit. Dierentuin, pretpark en sauna kortingen worden dagelijks toegevoegd aan onze website. Zo heb jij 1 plek waar jij alle kortingen kan vinden.

Reacties zijn gesloten.