Artis korting 2019

artis-korting

Artis korting 2018 nu bij Korting Dagje Uit. Ga nu extra voordelig naar de oudste dierentuin van Nederland in het hartje van Amsterdam. Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen van Artis.

Geopend in 1838 is Natura Artis Magistra de oudste en bekendste dierentuin van Nederland. Met de unieke ligging van 14 hectare aan de Plantage Middenlaan in het historische centrum van Amsterdam is een bezoek aan Artis uitstekend te combineren met een dagje Amsterdam.

Nieuw is Micropia geopend in 2014 door koningin Maxima. Micropia laat je kennis maken met het machtigste, meest succesvolle en tegelijk kleinste leven op aarde: microben. Ieder mens draagt anderhalve kilo microben met zich mee. Micro-organismen zijn overal en bepalen hoe onze wereld eruitziet.

Aanrader: Het beroemde planetarium van Artis is een grote bolvormige koepel van 628 m2. In het planetarium worden speciaal voor de planetariumkoepel gemaakte films geprojecteerd. Reis door het zonnestelsel, bezoek de diepzee, reis mee met Darwin op zijn reis naar de Galapagos eilanden of wordt Astronaut.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste dierentuin kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende dierentuin veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete dierentuin op en ga met korting een dagje uit. Dierenpark & Pretpark

Reacties zijn gesloten.