Beekse Bergen korting 2019

banner-beekse-bergen-korting

Beekse Bergen korting 2018 nu bij Korting Dagje Uit. Ga nu extra voordelig naar het grootste Wildlife Park van Nederland in Hilvarenbeek en ontmoet 1.250 dieren in hun natuurlijke omgeving. Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen van Beekse Bergen.

The Big Five: de vijf meest legendarische dieren van dit continent! Safaripark Beekse Bergen is het enige Wildlife park in de Benelux waar je neushoorns, olifanten, luipaarden, buffels én leeuwen op één dag kunt spotten. Je komt ze tegen tijdens een tour door het 120 hectare grote park. Tijdens jouw safari vertellen de Rangers spannende en grappige weetjes over de dieren.

Safaripark Beekse bergen is ook in 2014 door Zoover gekozen als beste dierentuin van Nederland met een score van een 9!

Aanrader: In december 2014 is er een neushoorntje geboren, genaamd Elena. Moeder en dochter zijn te bewonderen in de stal.

pak_nu_direct_je_korting

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste dierentuin kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende dierentuin veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete dierentuin op en ga met korting een dagje uit. Dierenpark & Pretpark

Reacties zijn gesloten.