Blijdorp korting 2019

banner-blijdorp-korting

Blijdorp Korting 2018 op Korting Dagje Uit. Ga nu extra voordelig naar Blijdorp in hartje Rotterdam. Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen van Dierenpark Emmen.

Er is eind vorig jaar een nieuwe gorilla baby geboren van de beruchte vader Bokito. Bekijk ook de jonge ijsberentweeling die op 2 december 2014 zijn geboren van moeder Olinka. Diergaarde Blijdorp ligt vlak bij Rotterdam centraal CS dus is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Aanrader: Biotopia, Beleef de spannendste avonturen in de nieuwe binnenspeeltuin Biotopia in de monumentale Rivièrahal. Hier kun je heerlijk klauteren door de jungle, graven naar fossielen in de woestijn en over de vin van een bultrug de oceaan in glijden.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste dierentuin kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende dierentuin veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete dierentuin op en ga met korting een dagje uit. Dierenpark & Pretpark

Reacties zijn gesloten.