Ouwehands dierenpark korting 2018

banner-ouwehands-dierenpark-korting

Ouwehands Dierenpark Korting 2018 nu bij Korting Dagje Uit. Ga nu extra voordelig naar het in 2018 vernieuwde berenbos . Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen van Ouwehands Dierenpark.

Ouwehands Dierenpark Rhenen is het eerste dierenpark in Europa dat een echt Berenbos heeft. Het park bestaat uit vele gedeelten. Zo is er in 2005 de Afrikaanse Speelsafari Umkhosi geopend. Het park huisvest onder meer mandrillen, jaks, stokstaartjes, gibbons, tijgers, wrattenzwijnen, witte en bruine leeuwen, bongo’s, zeeleeuwen en zebra’s. Er zijn vier wolven. Ze wonen in het Berenbos waar zij het verblijf met bruine beren delen.

Aanrader: Bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

[product_category category=”Ouwehands dierenpark”]

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste dierentuin kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende dierentuin veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete dierentuin op en ga met korting een dagje uit. Dierenpark & Pretpark

Comments are closed