Sealife Scheveningen korting 2018

banner-sealife-scheveningen-korting

Sealife Scheveningen Korting 2018 nu bij Korting Dagje Uit. Ga nu extra voordelig naar het grootste Zeeaquarium aan de Hollandse kust. Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen van Sealife Scheveningen.

Duik diep in de onderwaterwereld van Sea Life Scheveningen en ontmoet haaien, roggen, zeepaardjes en heel speciaal in Nederland zeedraakjes. Zie ook echte otters en een grote zeeschildpad. Dagelijks kun je de verzorgers de dieren zien voederen en voor kinderen is er een spannende speurtocht. Sealife Scheveningen heet een onderwatertunnel als je daar doorheen loopt zie je een zeeschildpad vlak boven je hoofd zwemmen. Ontmoet ook de otters Max en Skittle. Nieuw in 2014 een echte Kwallenplaag.

Aanrader: Zeedraakjes. Zij zijn uniek in Nederland en past gearriveerd in Sealife Scheveningen. Het zijn twee mannetjes en twee vrouwtjes van ongeveer 15 cm lang. Ze zijn familie van de zeepaardjes en worden gevoed met kleine garnaaltjes.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste dierentuin kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende dierentuin veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete dierentuin op en ga met korting een dagje uit. Dierenpark & Pretpark

Reacties zijn gesloten.