Drievliet korting 2019

banner-drievliet-korting

Drievliet korting 2018 nu bij Korting Dagje Uit. Ga nu extra voordelig naar het Familiepark nabij Den Haag. Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen wat betreft Drievliet.

Met zowel een kleutertuin voor de kleinste bezoekers als spectaculaire achtbanen voor de doorgewinterde thrillseeker biedt Drievliet voor ieder wat wils.. In de Formule-X schiet je na de start binnen 2 sec. naar 70km/h en geniet je van een spannende rit met ‘gewichtsloze’ stukken.

Aanrader: In het filmtheater ‘CineMagic 5D’ draait de spectaculaire animatiefilm The Lost World. Een vakantie op een onbewoond eiland blijkt toch niet ideaal. Het eiland wordt namelijk bewoond door vele prehistorische dinosaurussen en een reusachtige T-Rex.

Zet de speciale bril op en beleef dit spectaculaire avontuur. Onderga de sensatie van de dynamische stoel die synchroon beweegt met het haarscherpe digitale beeld op het scherm. Vol met speciale effecten.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste pretpark kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende pretpark veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete pretpark op en ga met korting een dagje uit.

Reacties zijn gesloten.