Hellendoorn korting 2019

Hellendoorn korting 2019 nu bij Korting Dagje Uit. Ga nu extra voordelig naar hét attractiepark voor de hele familie. Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen wat betreft Hellendoorn.

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. En er is ook nog eens heel veel te beleven! Verscholen in de bossen wachten meer dan 30 attracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame en meer!

Aanrader: Aquaventura slidepark is een outdoor slidepark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen. De één nog spannender dan de ander .Het slidepark is leuk voor jong & oud, vergeet dus niet je zwemspullen mee te nemen.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste pretpark kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende pretpark veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete pretpark op en ga met korting een dagje uit.

Reacties zijn gesloten.