Pretpark Tivoli korting 2019

banner-tivoli-korting

Pretpark Tivoli is een amusementspark voor jong en oud. Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste aanbiedingen, kortingen en acties voor pretpark Tivoli. Pretpark Tivoli is genieten voor jong en oud en is toegankelijk vanaf 2 jaar. Wat dacht jij van een ritje in een achtbaan of gezellig een potje midgetgolf? In Tivoli vind je een breed assortiment aan attracties.

Pretpark Tivoli is te vinden vlakbij Nijmegen ( Berg en Dal ) en biedt ook weer in 2019 nieuwe attracties aan.

Aanrader: De Sona Boog. De Sona Boog is een interactief geluidsspeeltoestel voor jong en oud. Je wordt uitgedaagd om actief te bewegen en te dansen onder de boog. Met één druk op de knop kan eenvoudig worden gekozen voor verschillende spellen. De geavanceerde camera technologie volgt de bewegingen van de spelers en een stem geeft hen instructies.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste pretpark kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende pretpark veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete pretpark op en ga met korting een dagje uit.

Reacties zijn gesloten.