Slagharen korting 2019

Slagharen korting 2019 nu bij Korting Dagje Uit. Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen wat betreft Slagharen. Attractiepark Slagharen heeft meer dan 40 attracties en biedt dus voor het hele familie wat wils.

Naast de attracties kun je genieten van live entertainment en uitgebreid winkelen in Main Street. In het American Circus kan je genieten van de gloednieuwe Magic Circus show met illusionistenduo Winfried & Angelique, topclown Pavel Boyarinov en trapeze acrobate Vera.

Aanrader: Attractiepark slagharen heeft ook een vakantiepark waarbij u de mogelijkheid krijgt om met uw gezin in een heuze wigwam te slapen. Ook zijn er compleet vernieuwde Hacienda’s die uw verblijf gegarandeerd onvergetelijk maken. Bij het vakantiepark is er zowel een binnen en een buitenzwembad en ‘s avonds kunnen jullie genieten van live entertainment in een van de vele restaurants.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste pretpark kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende pretpark veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete pretpark op en ga met korting een dagje uit.

Reacties zijn gesloten.