Vrijetijdspark Beerze Bulten 2019

banner-beerze-bulten-korting

Op zoek naar een gezellig, betaalbaar en vermakelijk familie-uitje voor het hele gezin? Kom dan naar Vrijetijdspark Beerze Bulten in Beerze, vlakbij Ommen. Lekker ravotten in het Giga Konijnenhol, van de glijbaan in het zwemparadijs en genieten van de bijzondere theatershows.

Op Korting Dagje Uit bieden wij de nieuwste kortingen, acties en aanbiedingen aan voor Beerze Bulten. Je kunt meebieden in een van de vele veilingen die beschikbaar zijn maar je kunt ook direct je kaarten kopen met korting. Naast kortingen bieden wij geregeld de beste deals aan die jou een onvergetelijke dag kunnen bezorgen met korting.

Leuk om te weten: Het Beerze Bulten zwemparadijs is in 2012 door de ANWB genomineerd tot “ANWB’s leukste uitje van Overijssel” en in 2013 is Beerze Bulten door Go-Kids verkozen tot leukste uitje van de regio Zwolle

pak_nu_direct_je_korting

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste pretpark kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende pretpark veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete pretpark op en ga met korting een dagje uit.

Reacties zijn gesloten.