Walibi korting 2019

banner-walibi-korting

Walibi korting 2019 nu bij Korting Dagje Uit. Ga nu extra voordelig naar het meest veelzijdige attractiepark van Nederland. Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen wat betreft Walibi.

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er maar één plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vind je alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Dus wil jij hard gaan? Dan is Walibi Holland voor jou the place to be! Beleef de nieuw gethematiseerde attractie Xpress en ga binnen 3 seconden 90 kilometer per uur in deze ijzingwekkende achtbaan.

Aanrader: Goliath. De achtbaan is met zijn 46 meter hoogte, 106 km/u en meer dan 1200 meter lengte, de hoogste, snelste en langste achtbaan van de Benelux.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste pretpark kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende pretpark veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete pretpark op en ga met korting een dagje uit.

Reacties zijn gesloten.