Sauna korting 2019

banner-sauna-korting

Het is weer koud buiten aan het worden en het is geen tijd voor dierentuinen of pretparken. Tijd om eens lekker te ontspannen in een van de sauna’s die Nederland telt. En wat is er nu leuker om met korting naar de sauna te gaan?! Pak die sauna korting op Korting Dagje Uit en geniet samen met vriendinnen of vrienden van een unieke wellness behandeling.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Elysium
Orange Wellness
Sauna veluwe
Spa Puur
Spa Zuiver
SpaWell
Thermae 2000
Thermen Bussloo
Veluwse Bron
Zwaluwhoeve

Wekelijks worden er nieuwe aanbiedingen, kortingen en acties aangeboden voor de verschillende sauna’s die Nederland telt. Helaas kunnen wij niet elke week een korting of actie aanbieden voor alle sauna’s. Mocht er geen korting aanwezig zijn op de desbetreffende pagina dan kun jij je inschrijven voor de kortingen nieuwsbrief en blijf je op de hoogte van alle sauna kortingen.

Liever geen e-mail? Wil je liever geen e-mail ontvangen maar blijf je liever op de hoogte van kortingen via social media? Dit is mogelijk via Facebook, Google+ en Pinterest. Wacht niet langer en kies jouw manier van op de hoogte blijven van kortingen en geniet van fantastische sauna aanbiedingen in 2019.

In 2019 is ons motto, lekker een Dagje Uit met Korting!

Reacties zijn gesloten.