Sauna veluwe korting 2019

banner-sauna-de-veluwe-korting

Sauna de Veluwe korting 2019. Ga nu extra voordelig naar het meest sfeervolle saunacomplex van Nederland. Bij Korting Dagje Uit houden wij je op de hoogte van alle acties en aanbiedingen van Sauna de veluwe.

Sauna & Beauty de Veluwe is gelegen in het bosrijke Lunteren aan de rand van De Hoge Veluwe. Doordat het saunacomplex zeer kleinschalig is, heerst er een ontspannen en gezellige sfeer. Ideaal dus voor een complete dag ontspanning. Toch beschikt Sauna & Beauty de Veluwe wel over vele faciliteiten met zeer vriendelijk personeel, waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen. Zo vindt u er een droge sauna, een stoomcabine, dompelbad, whirlpool, warm en koud voetenbad, warme en koude douches en een mooie scrubruimte met drie soorten scrubzout.

In de tuin van Sauna en Beauty de Veluwe kunt u genieten van een infraroodsauna, stoomcabine, dompelbad, whirlpool, Moors kruidenbad, koude stortdouche, neveldouche en natuurlijk een groot zwembad met een aangename watertemperatuur van boven de 30°C.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Over Korting Dagje Uit

Korting Dagje Uit biedt de beste acties, kortingen en aanbiedingen aan als het gaat om een dagje uit. Dierentuin, pretpark en sauna kortingen worden dagelijks toegevoegd aan onze website. Zo heb jij 1 plek waar jij alle kortingen kan vinden.

Reacties zijn gesloten.