Spa zuiver korting 2019

banner-spa-zuiver-korting

Spa Zuiver korting 2019 nu bij Korting Dagje Uit. Met korting naar Spa Zuiver? Op Korting Dagje Uit wekelijks de nieuwste kortingen en aanbiedingen wat betreft Spa Zuiver.

Ervaar de ultieme wellness beleving! De Finse sauna is geïnspireerd op de saunatradities uit het oude Finland. De warmte en de geur van warm hout zorgen ervoor dat elke vezel in uw lichaam ontspant en u volledig tot rust komt.

Spa zuiver is is prachtig gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos. Met maar liefst 13.000 m2 wellness voor optimale ontspanning. Elke dinsdag is het overigens badkleding dag

Diepe ontspanning draagt bij aan een betere gezondheid. Wist u dat een regelmatig bezoek aan de sauna uw weerbaarheid tegen ziektes vergroot? De oorsprong van de sauna ligt in Finland. De Finnen ontdekten het effect van verwarmde stenen en bouwden speciale cabines die met hete stenen tot maximale temperaturen verwarmd werden. Na regelmatig bezoek aan deze warmteruimtes, bleek de lichamelijke conditie verbeterd, de concentratie verhoogd en het aantal ziektedagen verminderd. Dus aarzel niet langer en ga met korting naar Spa Zuiver in Amsterdam.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Over Korting Dagje Uit

Korting Dagje Uit biedt de beste acties, kortingen en aanbiedingen aan als het gaat om een dagje uit. Dierentuin, pretpark en sauna kortingen worden dagelijks toegevoegd aan onze website. Zo heb jij 1 plek waar jij alle kortingen kan vinden.

Reacties zijn gesloten.