Thermae 2000 korting 2019

banner-thermae-2000-korting

Thermea 2000 korting 2019 nu bij Korting Dagje Uit. Laat je nu extra voordelig verwennen in de heilzame bronnen van Zuid Limburg.

Ervaar de kracht van thermaal water uit eigen bron ervaren. Een World of Wellness op de top van de Cauberg, midden in het dromerige, Zuid-Limburgse heuvelland. Één van de weinige plekken in Nederland waar je volop kunt genieten van de verfrissende, verzorgende kracht van oergezond, thermaal water.

Aanrader: Opgietingen. Door water met een etherische olie op hete stenen te gieten, komt er stoom vrij. Door de stoom ontstaan er waterdruppeltjes op uw huid die zorgen voor een extra warmtebeleving. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en antistoffer sneller aangemaakt. u kunt in onze opgieting kennismaken met diverse reinigende geuren, waaronder de Berg- en Alpenkrauter. Deze geuren zorgen voor zowel een lichamelijke- al geestelijke reiniging van het lichaam. Bestel direct kaarten >>>

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Over Korting Dagje Uit

Korting Dagje Uit biedt de beste acties, kortingen en aanbiedingen aan als het gaat om een dagje uit. Dierentuin, pretpark en sauna kortingen worden dagelijks toegevoegd aan onze website. Zo heb jij 1 plek waar jij alle kortingen kan vinden.

Reacties zijn gesloten.