Burgers zoo korting 2019

banner-burgers-zoo-korting

Burgers Zoo Korting 2017 nu bij Korting Dagje Uit. Gelegen bij Arnhem is Burgers Zoo de op vier na meest populaire attractie van Nederland. Ga nu extra voordelig met Korting Dagje Uit naar Burgers Zoo.

Burgers Zoo beslaat maar liefst 45 hectare en is voornamelijk bekend vanwege de diverse Ecodisplays waar je de dieren in hun natuurlijke leefomgeving kunt bewonderen. Bijkomend voordeel is dat de Ecodisplays overdekt zijn en met een geheel vernieuwde overdekte speeltuin is Burgers Zoo in elk jaargetijde een aanrader.

Aanrader: Burgers Ocean waarbij je door een meterslange watertunnel omgeven wordt door de meest exotische vissen. In Burgers’ Ocean leeft het grootste levende koraalrif in aquaria buiten Australië.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Ontdek de wilde Afrikaanse dieren in het Safari gedeelte van het park of de verschillende dieren uit de oceaan in Burgers Ocean.
Burgers Ocean is een fantastische beleving voor jong en oud, binnen in dit gedeelte loop je langzaam naar beneden en wordt de woeste onderwaterwereld zichtbaar. Je hebt een meterslange tunnel die dwars door het water gaat. Als je in deze tunnel gaat staan zwemmen de vissen over jou heen.

Naast Burgers Ocean heb ik je ook nog Burgers Bush en Desert. Deze indoor gedeeltes van Burgers Zoo zijn zeker de moeite om te bekijken. In de Bush vind je vele verschillende vogels en een prachtig aangelegde waterval. De Desert laat het landschap van de woestijn goed zien. Burgers Zoo is een fantastisch beleving voor jong en oud en een absolute aanrader. Ook met slecht weer is Burgers Zoo goed te bezoeken aangezien een groot gedeelte van het park overdekt is.

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste dierentuin kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende dierentuin veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete dierentuin op en ga met korting een dagje uit. Dierenpark & Pretpark

Reacties zijn gesloten.