Efteling korting 2019

banner-efteling-korting

Efteling korting 2019 nu bij Korting Dagje Uit. Ga nu extra voordelig naar het populairste pretpark van Nederland in Kaatsheuvel. Op Korting Dagje Uit plaatsen wij de nieuwste acties, kortingen en aanbiedingen wat betreft de Efteling.

De Efteling is met 72 hectare en met meer dan 4 miljoen bezoekers per jaar het grootse en populairste attractiepark van Nederland. Met attracties als de droomvlucht, Fata Morgana, Ravelijn en de water achtbaan Vliegende Hollander is het voor jong en oud een wereld vol wonderen waar reusachtig veel te beleven is.

In de zomer van 2015 is er een nieuwe spectaculaire achtbaan geopend, de baron 1988. De Baron 1988 is een stalen duikachtbaan die je met een vrije val van 37 meter een mijnschacht inschiet.

Aanrader: Aquanura is een fonteinenshow in de Efteling die op 31 mei 2012 ter eren van het zestigjarig bestaan van het attractiepark werd geopend. Aquanura is de grootste watershow van Europa.

Mis geen dagje uit kortingen meer

 

Alle dagje uit acties op Korting Dagje Uit

Op Korting Dagje Uit vind je dagelijks de beste pretpark kortingen, acties en aanbiedingen. Naast deze aanbiedingen kun je ook meebieden in de verschillende pretpark veilingen en worden de beste dagje uit deals op Korting Dagje Uit geplaatst. Ben jij opzoek naar een dagje uit actie? Dan ben je op het juiste adres, zoek jouw favoriete pretpark op en ga met korting een dagje uit.

Reacties zijn gesloten.